mandag den 2. maj 2011

Z Z Z Z Z... OG MERE Z


Sommetider når jeg kigger på alle jer andres blogge, kan jeg blive helt forpustet over, at se hvor meget i når! Nogengange føler jeg, at jeg er den eneste trætte teenager tilbage i verden. Personligt er det der med søvn bare lige mig! en halv times tv og så en lille morfar... er det kun mig, der synes, det lyder lækkert eller er der flere derude?! 

3 kommentarer:

Bettina sagde ...

Jeg går sygemeldt lige pt, så jeg får søvn for fulde drøn i løbet af natten, sover nærmest 5 kvarter i timen, så er slet ikke træt i løbet af dagen:D Men men men når jeg går på arbejde, kan jeg sagtens ta en tiltrængt morfar i hverdagen, ved jeg min medblogger os er helt vildt med:o) SÅ nej du ikke den eneste derude, og vi er endda ikke teenager mere ;) Så sov du bare med god samvittighed.

-Bettina

http://lifeloveandlooks.blogspot.com/

Cathrine Egelund sagde ...

Haha, har det præcist som dig! :D
Og jeg er endda snart ikke teenager mere ;)
Der findes nu ikke noget bedre end en god lur!

Ida Kjærggard sagde ...

Pyha! er godt nok glad for at høre det ikke kun er mig ;) var ved at blive helt bange, men tak for støtten piger! For er allerede søvnig igen... hvis der er nogen af jer der har nogen tips til, hvordan jeg kan få mere energi er i også velkomne til at skrive igen :)

Se også: