onsdag den 4. maj 2011

SOS! 

Hej alle læsere :) jeg har brug for lidt hjælp! Skal til HTX-fest på fredag og det er James Bond tema. Så pigerne skal selvfølgeligt være klædt som en rigtig Bond-girl. Men hvad indebærer det egentligt? For mig er det noget med en sort tætsiddende kjole og røde læber. Er det helt henne i hampen eller er i enige? Jeg vil meget gerne høre om i har mere at tilføje eller om i er uenige. Håber i kan hjælpe! 

4 kommentarer:

Andrea sagde ...

Din blog er herlig! Lyder spændende med Bond tema, for mig er det også en stram sort kjole, røde læber, stort hår og høje hæle. Charme, selvtillid og lækkert hår. Fuld skrue på! Håber du for en fed aften på fredag! :)

Tanker fra Andrea

Ida Kjærggard sagde ...

Tusind tak!!! og er glad for at høre, at jeg ikke har skudt helt ved siden af :) Har tænkt mig at uploade et billed af hvilken kjole jeg regner med at skulle have på, så det kunne være super fedt, hvis du vil skrive, hvad du synes om den. Du virker, som om du har godt styr på det nemlig!

Amanda S.C. sagde ...

Det lyder godt nok spændende! :) Det lyder rigtig godt med denne stramme kjole og de røde læber, rigtig james bond agtigt!
super fed blog Btw :) Følger dig nu, og håber da at du vil tage et smut forbi min en dag. Knus herfra.
http://amandasandcinternational.blogspot.com

Ida Kjærggard sagde ...

Super :) tak for hjælpen! Er super glad for at du følger og skal selvfølgeligt nok kigge forbi din. Nu er jeg ikke helt lost i morgen...

masser af tak herfra

Se også: